Financiele administratie - Asecom Bonaire

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Financiele administratie

Zakelijk
 
 Tot de administratie horen alle gegevens over uw onderneming die u op papier of elektronisch vastlegt. Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is vooral belangrijk voor uw eigen bedrijfsvoering. Maar een goede administratie heeft u ook nodig om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen, zoals het invullen van de aangiften en als bewijs tegenover de Belastingdienst Caribisch Nederland. Het is dan ook belangrijk een goede administratie bij te houden die bij uw onderneming past. Zo kunt u op tijd nieuwe ontwikkelingen voorzien, daarop inspelen en op het juiste moment de juiste beslissingen nemen.

ASECOM is u graag van dienst bij het bijhouden van uw administratie. Hierdoor krijgt u een goed inzicht in uw bedrijf voor wat betreft kosten, omzet en winst. Aan de hand van deze cijfers kunnen wij u adviseren om activiteiten eventueel bij te stellen. Daarnaast vormt uw administratie de basis van de aangiften.

Tevens is
ASECOM u graag van dienst bij het vaststellen van de jaarrekening. Vennootschappen zijn gehouden jaarlijks binnen negen maanden na afloop van het boekjaar een jaarrekening in te dienen bij de Belastingdienst Caribisch Nederland. Deze jaarrekening dient te bestaan uit een balans, winst- en verliesrekening en een toelichting op deze stukken. De jaarrekening is een perfecte manier om inzicht te krijgen in uw bedrijf en op basis hiervan kan er een koers worden uitgestippeld voor het volgende jaar.

 
 
zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu